Amikor gyermekmesét ír az adóellenőr

2010-05-07 11:36

Vissza a hírekhez

Adóhivatali dolgozók adták tanúbizonyságát annak, hogy nem csupán szakmájukban képesek maradandót alkotni, hanem egyéb műfajokban is. Minden várakozást felül múlva több mint 100 alkotás érkezett arra a pályázatra, amelyet az APEH hirdetett meg munkatársainak.

A pályázat célja egyrészt az adótudatosság megjelenítése vizuális és zenei formában a fiatal korosztálynak, másrészt a 15 ezer fős szervezet kreativitásának felhasználása annak érdekében, hogy a dolgozók közvetlen formában is részt vehessenek az adóhivatal kommunikációjában.

A legtöbben a meseírásra éreztek késztetést. 64-en ragadtak tollat, hogy megírják AdóManó történetének folytatását. Hasonlóan népszerű volt a szlogenpályázat is, amelyben az adózás fontosságára hívták fel a gyerekek figyelmét. Nyolcan választották a képregényrajzolást ugyancsak AdóManó főszereplésével, és további hatan szignált, illetve rövid gyermekdalt komponáltak.

Az adóhivatali dolgozók által beküldött pályamunkákat szakértői zsűri bírálja el, ezt követően az alkotások megtekinthetők és hallhatók lesznek az APEH honlapján, a www.apeh.hu felületen, illetve ezeket az adóhatóság a külső kampányaiban is felhasználja majd.

 

A legjobb pályaművek beküldőit nagy értékű utazási utalványokkal díjazzák.

Forrás: ApehCímkék
adó   Apeh   gyermek   hivatal   ifjúság   pályázat  

Hozzászólások:


Hozzászólások

További hozzászólások