Belső szerver hiba, avagy még mindig fennakadások a kormányzati portálon

2010-03-08 19:05

Vissza a hírekhez

Legutóbbi kapcsolódó hírünkben ugyan kétségekkel, de egyúttal nem kevesebb reménnyel vártuk a magyarorszag.hu központi portáljának új, százmillió forintos nagyságrendű beruházás (a teljes projekt pedig már milliárdokban mérhető) után újjászülető internetes felületét. A változás, és az ahhoz való hozzászokás persze mindig időt igényel. A megszokott menüpontokat rövid idő után megtalálhatjuk, de a bosszúságot nem is ez okozza. Egy egyszerű jogszabály-keresési funkció során is számítsunk arra, hogy egy kávét kényelmesen lefőzhetünk, mire a keresés eredményre vezet, rosszabb esetben pedig belső szerver hibával is szembesülhetünk, ami nem könnyíti meg a nagy reményekkel nekivágó állampolgárt. Kérdéses tehát továbbra is, hogy hogyan sikerül az átállás, és miben nyilvánul meg ez a nagyszabású fejlesztés, miközben valóban csupán egy lelassult, sokszor használhatatlan lapon kényszerülünk böngészni. Abban pedig csak reménykedhetünk, hogy nem történt további programozási hiba és személyes adataink nem kezdenek bolyongani a világhálón.Címkék
elektronikus   honlap   magyarorszag.hu   ügyfélkapu   ügyintézés   üzemzavar  

Hozzászólások:
Denton 2010-03-09 11:40
Webfejlesztőként mondom, hogy a lap tuti nem kerülhetett 1-2milliónál többe. Jó nagy lehúzások vannak itt. Nem is kicsik.

És akkor még nem is működik. Lehet ugyanazok csinálták ezt a lapot is akik a bkv "új" lapján tevékenykedtek.... amit egy 10 éves gyerek is "fel tudott törni".


Hozzászólások

További hozzászólások