Demonstráció magánnyugdíjpénztári ügyben

2010-11-12 09:00

Vissza a hírekhez

Békés demonstrációt szerveznek függetlenek a Kossuth térre, melyről szóló felhívást egyes pénztárak is továbbítottak tagjaik felé, s amely a következőképpen szól.


"Tisztelt Érdeklődők!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy néhány öntudatos, pártoktól független magánszeméllyel békés demonstrációt szervezünk a kormány magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatos döntései ellen 2010 november 14-én 14 órától Budapesten a Kossuth téren. 

A BRFK engedélyezte a rendezvényt, s annak megfelelő rendőri biztosításáról gondoskodnak.

A rendezvényen a magyar társadalom különböző területein tevékenykedő magánszemélyek fognak felszólalni, akiknek közös vonásuk, hogy nyugdíjcélú megtakarításaikat nem kívánják önként az állam kezébe adni. Mivel ez a téma közel 3 millió magánnyugdíjpénztári tagot érint, a demonstráció a felelős, megfontolt, objektív egyéni döntés fontosságára szeretné felhivni az érintettek figyelmét. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, támogatót a helyszínen. A rendezvény hivatalos weboldala: azennyugdijam.blog.hu A rendezvény hivatalos emailcíme: azennyugdijam@hotmail.com

A demonstráción szívesen vesszük olyan megbízható, magukért felelősséget vállaló önkéntesek jelentkezését, akik az alábbi szervezési, rendezési, adatgyűjtési feladatokban segítégünkre tudnak lenni:

  1. A szervezők által elkészített, a magánnyugdíjpénztári előnyökről szóló, valamint a hivatalos információs weboldalakat (http://stabilitas.hu/; http://azennyugdijam.blog.hu/ tartalmazó tájékoztató füzet (szórólap) osztogatása a rendezvényen megjelent, érdeklődő állampolgárok számára. 
  2. A megjelent állampolgároktól a számukra fontos, még nem teljes mértékben világos kérdések gyűjtése, összeírása. Az önkénteseknek egyáltalán nem feladata a kérdések megválaszolása, csupán a felmerülő kérdések összeírásában kérjük segítségüket. Az állampolgárok által feltett kérdéseket a szervezők érdemben szűrik, és azokat továbbítják a Stabilitás Pénztárszövetség felé, akik által a feltett kérdés a megfelelő válasszal együtt felkerül a Stabilitás Pénztárszövetség weboldalára.
  3. A rendezvényen több ponton elhelyezett asztaloknál, aláírás-gyűjtés felügyelete, lebonyolítása.
  4. A rendezvény megtartására szolgáló terület határvonalán elhelyezkedő rendezők, akik megkülönböztető jelzés használatával (saját sárga színű autós mellény) a rendet óvják. Amennyiben a rendező általi felszólítás hatására a rendbontás nem ér véget, ezt követően a rendbontóval szemben a kivezényelt rendőri állomány azonnali intézkedésére kerül sor.
  5. Továbbá profibb videós jelentkezését is várjuk, aki saját eszközével a teljes rendezvényt megörökíti számunkra. 

Kérjük, hogy aki segíteni tud bármelyik feladatban rendezőként/segítőként, az írjon az azennyugdijam@hotmail.com címre, vagy hívja a +36 30 555 7325 illetve +36 20 421 0789-es számot. 

A jelentkezéseket lehetőség szerint 2010. november 12. 20 óráig bezárólag várjuk. A feladatok részletes egyeztetésére, a pontos eligazításra a rendezvény napján kerül sor a Kossuth téren a rendezvény előtt. 

Üdvözlettel: 

Balla Szabolcs, Csőke András

szervezők"


Korábbi híreink a témában:Címkék
demonstráció   magánnyugdíjpénztár   munka   nyugdíj   törvény  

Hozzászólások:


Hozzászólások

További hozzászólások