Elfogadták a költségvetést Zuglóban

2010-03-31 10:00

Vissza a hírekhez

19 igen szavazattal elfogadta a zuglói Képviselő- testület a kerület idei évi költségvetését. Az SZDSZ az utolsó pillanatokra is tartogatott feltételeket a támogatásáért cserébe.


Csak harmadik alkalomra sikerült a zuglói képviselőknek megszavazniuk a 2010-es költségvetést. A keddi ülésen 19 igen szavazat mellett ment át a 2010-es költségvetésről szóló előterjesztés. Mint ismert, a korábbi alkalmakkor az SZDSZ frakció tagjai a szavazás előtt elhagyták az üléstermet. A szabad demokraták a keddi ülésen is csak újabb feltételek - többek között az egyházi, a sport- és civil szervezetek támogatásának megvonása, illetve a közalkalmazottak, köztisztviselők személyi juttatásainak májusi felülvizsgálata - mellett döntöttek a költségvetés támogatásáról.

"Köszönetet szeretnék mondani azoknak a képviselőinek, akik munkájukkal hozzájárultak Zugló költségvetésének elfogadásához, valamint a FIDESZ egyes képviselőinek, akik az egyeztetéseken konstruktívan vettek részt, hiszen ezek eredményeként Zugló intézményrendszere zökkenőmentesen működhet tovább" - mondta a szavazást követően Weinek Leonárd. Mindezt abban a reményben, hogy a választások után, tevékenységüket Zugló hosszú távú érdekeinek rendelik alá.

Foorás: ÖSCímkék
hivatal   költségvetés   önkormányzat   párt   rendelet  

Hozzászólások:


Hozzászólások

További hozzászólások