Előkészületben a KözIránytű megújulása - tájékoztatás Olvasóinknak

2011-01-27 23:20

Vissza a hírekhez

Kedves Olvasók, Kérdezők!

 
Van egy és egy rossz hírünk.
 
A  jó hír, hogy naponta 1-2000 különböző ember olvas bennünket, illetve kérdez. Lehetne több is persze, de szerintünk elég szép hozam 1 év alatt egy nonprofit oldaltól. Naponta nagyon sok kérdés érkezik be hozzánk. És itt a rossz hír: sajnos a kicsi stábunk nem boldogul a mennyiséggel. Munka mellett, nincs elég erőnk és időnk minden kérdést időben és változatlan színvonalon megválaszolni. Nincs elég kapacitásunk. A minőségből pedig nem engedünk!
 
 
Így változtatunk a rendszeren. Mindenképpen változtatni akartunk idővel, de kicsit korábban kényszerülünk rá.
 
Pár nap és az oldal kérdezős része megváltozik. A feltett kérdések azonnal meg fognak jelenni a listákban, mint nem lezárt kérdések. Önöknek, korábbi kérdezőknek, olvasóknak lehetőségük lesz válaszolni a feltett kérdésekre és beszélgetni, eszmecserét folytatni a kérdést feltevő emberrel.
 
Ez is egy újdonság, ezentúl nem csak szakmai kérdést lehet felvetni a kérdezős oldalon, hanem bármit, ami a közigazgatással kapcsolatos.
 
Pár példa:
  • Kérdése van egy közigazgatási ügyével kapcsolatban? Tegye fel, mások megosztják a tapasztalataikat!

  • Hallott egy hírt, ami foglalkoztatja és szeretne beszélgetni másokkal róla? Írja meg!

  • Történt önnek valami a témakörben, amiben véleményeket szeretne kapni? Vesse fel (a témát)!

 
Tudjuk, hogy mindenki egy szakembertől akar azonnali választ, ami 100%-osan biztosnak és hasznosnak mondható. Viszont, mi is emberek vagyunk. A látogatók és a korábbi kérdezők között nagyon sok közszolga, szakember fordult már meg. Reményeink szerint ők is szívesen adnak tanácsot a feltett kérdésekre. Mi sem vagyunk Istenek (bárcsak azok lennénk), nincs nekünk sem varázspálcánk, de a törvényalkotókat sem mindig jó testrészükön csókolja meg az ihletet adó múzsa. 
 
      
 
Ezentúl is fogunk válaszolni a kérdésekre, amiről ugyanúgy kapnak értesítést, mint eddig. Viszont csak egyértelmű, tömör kérdésekre tudunk kielégítően válaszolni, olyanra amire korábban már a kérdező megfelelő válasz(okat) kapott, arra ismételten nem térünk ki részletesen.
 
Egyszer mindenképpen eljutottunk volna odáig, hogy az olvasók szerkesszék a tartalmak egy részét, ahogy sok másik oldalon is. Ez elkerülhetetlen számunkra, de nem utolsó sorban közösségépítő is egyben, és felpezsdítheti az oldalt. Kérünk mindenkit, hogy segítsen bennünket azzal, hogy továbbra is olvas bennünket és részt vesz a kérdések kommentelésében, segít a kérdezőknek, továbbá türelemmel vár válaszainkra, melyekre igyekszünk a jövőben is legfeljebb néhány napon belül reagálni.
 
 
Egyenlőre lehet kérdést írni regisztráció nélkül, de idővel ezt is átalakítjuk és regisztrációhoz kötjük. 
 
A héten nekilátunk a szükséges technikai fejlesztéseknek is! A válaszadáshoz mindenképpen regisztrációra lesz szükség, ami 2 perc alatt elvégezhető.
 
Ezt a hírlevelet kiemelt hírként is feltesszük az oldalra, több helyen is feltüntetjük, ha kérdésük, ötletük, felvetésük van, akkor írják meg kommentben, vagy akár e-mail -ben az info@koziranytu.hu címre.
 
Megértésüket köszönjük mindenkinek, reméljük számíthatunk a támogatásukra.
 
Üdvözlettel:
KözIránytű.Hu


Címkék
fejlesztés   honlap   köziránytű   közlemény  

Hozzászólások:
Denton 2011-02-02 12:51
Kis türelem, a fél kérdezős oldal átszabásra kerül emiatt.
Igyekszünk.
Szerintünk is több információt tudnak a kérdezők összeszedni, ha több embertől kapnak választ, több szem többet lát alapon.
inka66 2011-02-02 10:42
nagyon jo ötletnek tartom a hozzászolásos bekapcsolodást s talán az igazságok felderiéséhez valos sérelmek igazságosabbá tenni jogszabályi alkotásokat is!köszönettel Katus
Denton 2011-02-01 17:46
Kicsit csúszunk a fejlesztésekkel, elnézést. (ha olvassa valaki a kommenteket itt)


Hozzászólások

További hozzászólások