KözIránytű – mától regisztrált olvasónk lehet

2010-02-24 17:00

Vissza a hírekhez

Korábbi ígéretünkhöz híven folyamatosan dolgozunk a KözIránytű fejlesztésén, felhasználóbarát megjelenésén. Az oldalon már eddig is feltehették kérdéseiket, melyekre igyekeztünk megfelelő válaszokat, hasznos tanácsokat adni, továbbá böngészhetett a témába vágó híreink között is.

Most megteremtettük annak a lehetőségét is, hogy oldalunkon regisztrált olvasó legyen, mellyel Önnek is módjában áll a megjelent hírekhez kommentárt, kiegészítést, véleményt fűzni, megvitatni azt más olvasókkal, valamint kérheti hírleveleinket is, melyben a tagokat érintő fontosnak tartott információkat is közöljük Önnel.

Regisztrációját néhány kattintással megteheti a lap jobb felső sarkában található regisztráció gombra kattintva.

Regisztrációjához adja meg felhasználói nevét, melyet utólagosan nem változtathat már meg, e-mail címét, amelyre az aktiváló levelet is küldjük, valamint az Ön által szabadon választott belépési jelszavát. Regisztrációja utána egy aktiváló üzenetet kap, amelyben található linkre kattintva véglegesítheti regisztrációját, melyet követően a megadott felhasználó név és jelszó párossal könnyedén beléphet az oldalra.

Ha segítségre van szüksége, vigye az egérmutatót az iránytű ikonokra, ahol az egyes elemekről kaphat tájékoztatást.

Eddigi olvasóinknak köszönjük látogatásaikat, új tagjainknak pedig jó böngészést kívánunk a KözIránytűn!Címkék
fejlesztés   köziránytű  

Hozzászólások:


Hozzászólások

További hozzászólások