Magyarorszag.hu 2.0

2010-03-05 17:55

Vissza a hírekhez

Történetünk elején mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a magyarorszag.hu központi rendszere alapvetően egy kézre álló és hasznos alkalmazás mindenki számára. Az oldalon megtalálhatjuk a jogszabályok szövegét – elsőként egységes szerkezetben – de olvashatunk ügyintézési útmutatókat, ügyleításokat, egyéb hasznos dokumentumokat, és nem utolsó sorban intézhetjük hivatalos ügyeink zömét akár otthonról, a számítógép előtt ülve ügyfélkapunk segítségével.

A közelmúltban azonban megszaporodtak a rendszer azon üzenetei, melyek türelemre intik a felhasználót valamilyen karbantartás, átmeneti hiba miatt. A legutóbbi, egész hétvégés szünet után új honlappal, új megjelenéssel rukkolt volna elő a lapgazda, ám úgy tűnt, hogy arra a bizonyos ügyfélkapura egy időre lakat kerül. Egy pillanatra láthattuk is felvillanni az új dizájnt. Első ránézésre számomra nem volt annyira megnyerő, de miután az egyes funkciók nem is működtek, hát feladtam a kísérletezgetést, majd kicsivel később újból a régi megszokott oldal köszöntött.

A hírek szerint persze a felelősök felkutatása már folyik, mely nem változtat azon a tényen, hogy a nagy volumenű beruházás élesítése első alkalommal bizony súlyos kudarcba fulladt.

A mai napon ismét arról kaphattak hírt az ügyfélkapu tulajdonosok, illetve olvasható a lapon is, hogy másodjára is nekifutnak az új felületre történő átállásnak. Ennek eredményeképpen 2010. március 5-én (pénteken) 20.00 órától március 6-án (szombaton) 8:00 óráig a rendszer szolgáltatásai az átállítás miatt nem lesznek elérhetőek, ezt követően pedig, 2010. március 6-án (szombaton) 8:00 órától elérhető lesz az új portálrendszer.

Aki kedvet érez tesztelni az egyszer már megbukott, sokmilliót érő rendszert, az bátran megteheti, és március 7-én (vasárnap) 14:00-óráig jelezheti az annak használata során észlelt hibákat az info@magyarorszag.hu e-mail címen.Címkék
elektronikus   magyarorszag.hu   ügyfélkapu   ügyintézés   üzemzavar  

Hozzászólások:


Hozzászólások

További hozzászólások