Már csak néhány napig lehet „felvételizni”

2010-02-10 18:44

Vissza a hírekhez

FelvételiAzon leendő hallgatók, akik az őszi szemeszterben szeretnék megkezdeni felsőoktatási tanulmányaikat, 2010. február 15-ig nyújthatják be jelentkezésüket.

A felsőoktatási jelentkezés pontos határideje február 15. éjfél. Amennyiben elektronikus úton nyújtja be a szükséges adatlapot és a mellékleteket, úgy ez az idő még bőven elégséges egy sikeres jelentkezés leadásához.

Ma már megbízható, gyors és biztonságos elektronikus felvételi eljárást biztosít a felvi.hu. Egyre több olyan előnyt rejt magában az internetes alapú jelentkezés, mely hamarosan talán végleg teljes mértékben felváltja majd a papíralapú ügyintézést. Az elektronikus ügyintézés mellett szól a gyors kitöltési lehetőség, a kéznél lévő információs anyagok és segítségnyújtás, az utólagos változtatás és javítás lehetősége, mellyel megspórolhatjuk azt a sok bosszúságot, mely egy-egy kézzel kitöltött, elrontott adatlappal jár. Az elektronikus felvételi során tulajdonképpen nem hibázhat, hiszen lépésről lépésre történik a szükséges adatok kitöltése, melyet a rendszer folyamatosan ellenőriz, így ha „zöld pipákat” kapunk, már nyugodt szívvel véglegesíthetjük jelentkezésünket.

Az e-felviteli során kizárólag egy hitelesítő adatlapot kell továbbítani postai úton, de aki ügyfélkapuval rendelkezik, még erre sem kell külön időt és energiát fordítania.Címkék
adatlap   elektronikus   felsőoktatás   felvételi   felvi.hu   iskola   ügyfélkapu   ügyintézés  

Hozzászólások:


Hozzászólások

További hozzászólások