Számszerűsített krízis

2010-02-17 16:30

Vissza a hírekhez

A krízishelyzetbe került személyek támogatására megalkotott kormányzati válságkezelő program sikeresnek bizonyul, összefoglalónkban statisztikai adatokkal mutatjuk be a támogatás eddigi alakulását.

Újra és újra visszatérő téma a krízishelyzetbe került személyek támogatása, ami nem véletlen, elég, ha egy pillantást vetünk az eddig beérkezett kérelmek számára és a kifizetett támogatások összegére, láthatjuk, hogy hazánk lakosságának milyen széles körét érinti ez a segélyezési forma.

A fenti kimutatás a kérelmek alapján történt kifizetések alakulását szemlélteti a 2010. január 31-ének megfelelő állapot szerint a 2010. február 15-i statisztikai adatok alapján, melyből kitűnik, hogy területileg is igen nagy eltérések vannak. Nyugat-Dunántúlon összesen 5.775 kérelem érkezett a Regionális Nyugdíjbiztosítási Igazgatósághoz, mely alapján eddig 215.040.000 forintot fizettek ki, míg a legtöbb kérelmet az Észak-Alföldön bírálták el. Itt az előzőek több mint ötszöröse a kérelmek száma, és a kifizetett összeg is ezt az arányt közelíti meg, miközben például Dél-Dunántúlon, Dél-Alföldön, Közép-Dunántúlon és még a Közép-magyarországi régióban is kiegyenlítettebb az igénylések száma.

Forrás: ONYF

Korábbi híreink:

  1. Középpontban a válságkezelés
  2. Folytatódik a krízishelyzetbe került személyek támogatási programja


Címkék
hivatal   jegyző   kérelem   krízis   segély   szociális   támogatás   ügyintézés   válság  

Hozzászólások:


Hozzászólások

További hozzászólások