eseti segély

Szeretném tudni, hogy lányomék jogosultak-e eseti segélyre, és ha igen, milyen időközönként és milyen összegben?
A lányom GYED-en van, férje minimálbért kap, ráadásul nincs is mindig munkája. Két gyermekük van, és nagyon nehezen tudnak megélni, mivel lakáshitelük és rezsijük meghaladja a rendszeres bevételüket.
Sipos Lajosné

Kedves Kérdező!

Az eseti segélyezést minden önkormányzat egyedileg szabályozza, de valószínűleg jogosult lehet. Korlátlan alkalommal benyújtható a kérelem, az odaítélt összeg viszont településenként eltérő gyakorlattól függ.

Üdvözlettel: KözIránytű

Vissza a kérdésekhez

Hozzászólások:

bari 2011-12-19 20:15
Én olyan helyzatben vagyok hogy az önkormányzat elvette tőllem z aktivkorúak ellátását,feleségem ápolási dijából vagyunk meg fiam családi pótlékából.milyen világot élünk mert máshol tudtamle a kötelező 30.napot,de nem is 30-at dolgoztam,hanem 90.napot.
mária62 2011-11-14 09:24
Szép napot!szeretném megkérdezni, hogy a rokkantnyugdij beszámit e a munkaviszonyba,mert Én ugy tudom igen,Barátnőm 9 évig volt rokkantnyugdijas,most elvették tőle,március21.én tölti be a 60 évet, azt mondták még nem jár neki nyugdij,elöttte 35 évig dolgozot amig nem rokkant meg.elöre is köszönöm a válaszukat,maradok tisztelettel mária 62
sziusz 2011-11-11 10:52
Tisztelt Köziránytű!

Én olyan helyzetben vagyok, hogy teljesen egyedül kell majd fenntartanom egy albérletet.. Szüleim támogatására nem számíthatok... És jelenleg munkahelyem sincs. Szeretném tudni, hogy körülbelül mekkora mértékű támogatásra számíthatnék, és hogyan tudnám elintézni?

Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel
Nagy Szilvia
Vissza a kérdésekhez


Hozzászólások

További hozzászólások