Regisztráció

Felhasználónév: info
E-mail cím: info
E-mail cím mégegyszer:  
E-mail cím publikus? igen:   nem: info
Jelszó:  
Jelszó mégegyszer:  
Nem: Férfi:   Nő:  
Küldhetünk hírlevelet?   info
Regisztrált kérdező?   info

Jogi nyilatkozat és felhasználási feltételek


A KözIránytű honlap magánszemélyek tulajdonában van, akik nem gazdasági szolgáltatásként működtetik az oldalt, a www.koziranytu.hu internetes blog-jellegű oldal nem minősül a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény 203. §. 60. pontja szerinti sajtóterméknek. A KözIránytű név, a weboldal forráskódja, beleértve a grafikai megoldásokat és szerkezeti felépítését, valamint a www.koziranytu.hu internetes oldalon megjelenő írások az üzemeltető és a szerzők tulajdonai, azok felhasználása kizárólag a szerzők előzetes engedélyével és a forrás megjelölésével lehetséges. Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a honlap bármely részét, bármely tartalmat bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse.

A KözIránytű küldetése, hogy az olvasók által, a honlap tematikájába illő kérdésekre szakmailag megalapozott, pontos, de egyben közérthető, gyakorlatias válaszokat adjon. Az oldal használatához nem szükséges regisztráció, nem kérünk, és nem kezelünk személyes adatokat, azok esetleges megadását a kérdező önkéntesen megteheti. A Felhasználó a kérdése közzétételével hozzájárul, hogy az önkéntesen megadott elektronikus levélcímét az üzemeltető a kérdésre adott válaszról szóló értesítés megküldése, valamint a Felhasználó nyilatkozata alapján a hírlevél szolgáltatás nyújtása céljából tárolja. Az üzemeltető a megadott címet más célra nem használja fel, valamint azt harmadik fél részére nem adja át.

A Felhasználó által közzétett kérdések tartalmáért, azok származásáért, helyességéért és valóságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. A kérdésekre adott válaszok nem adnak alapot arra, hogy a későbbiekben azok hivatkozási alapot szolgáltassanak hatósági eljárások során. A KözIránytű nem hatóság, és nem hivatalos tanácsadó szerv, a kérdésre adott válaszok nem minősülnek jogi tanácsadásnak, hasznossága a rugalmas, gyors, kérdésre koncentráló, rövid, tömör és közérthető válaszok, iránymutatások, vélemények nyújtása. A KözIránytű szolgáltatását a Felhasználó térítésmentesen, saját felelősségére veszi igénybe. A honlap üzemeltetőnek joga van a Felhasználó által közzétett írásokat indokolás nélkül részben vagy egészben törölni, amennyiben az törvénybe ütköző, illetve az oldal elveivel összeegyeztethetetlen tartalmú.

Ezen feltételek a jelen honlap használatának feltételei, melyeket minden felhasználó a weboldal használatbavételével tudomásul vesz. Az üzemeltetőnek joga van jelen jogi nyilatkozat módosítására. A módosítást követően a honlap használata a szabályzat módosításának elfogadását jelenti.

Az oldallal kapcsolatban észrevételeit, érdeklődését, véleményét, hibabejelentését az alábbi e-mail címre küldheti el:

info[kukac]koziranytu.hu
 

Felhasználási Feltételek: Elfogadom:  


Hozzászólások

További hozzászólások