Hazudnának az ügyfeleknek a Fiumei úti nyugdíjügyintézők?

2011-04-12 22:31

Vissza a történetekhez

Nem vagyunk benne biztosak, hogy hazudnak, de azt el tudjuk képzelni, hogy nagyon megnehezítették olvasónk ügyintézését. Ez sajnos nem ritka sehol sem.

Üdvözletem.

Egyszer azt nyilatkozta a nyugdíjfolyósító igazgatóságtól valaki, hogy zökkenőmentesen mennek a 40 évet ledolgozott nők nyugdíjazásuk. 
Kérdésem, hogy akkor miért várom már február 17-óta a választ a szolgálati időről, amikor már előzmény is volt, de újra be kellett adni, és amikor már kezdett letelni a határidő, akkor még bekérték a gyermekeim születési anyakönyvi kivonatát, hogy ezzel is húzzák az időt.
Nekik a nyilvántartásukban is meg van, ki meddig volt gyesen, mert nagyon is nylvántartják!!
Már a hatvanadik nap és sehol semmi.Ha telefonon hívjuk, akkor egyszer azt mondják, hogy most adták át a revizornak, másodszorra, hogy a revizornál van, a harmadikra, meg, hogy postázva van. Vajon a posta ilyen lassú, már négykézláb is kihoztam volna a Fiumei útról hazáig. Miért csapják be az embereket??? miért nem tartják be a határidőket???És mire számíthatunk ha majd a már a nyugdíjazást kel intézniük???Címkék
40 éves nyugdíj   nyugdíj   nyugdíjfolyósító igazgatóság  

Hozzászólások:
mami 2011-04-16 17:02
Sajnos igazad van.Nekem is ez a tapasztalatom. Január 5-óta próbálom intézni a nyugdíjamat, kevés sikerrel .Egyenlőre ott tartunk, hogy végzést fognak küldeni a nyugdijelőleg megállapitásáról. Ezt csak szóban közölték, persze azóta már három hét telt el és semmi. Hiába a 22 munkanap határidő nagyon úgy néz ki , hogy a törvényeket csak nekünk kell betartani.
Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
Még nem tag? Regisztráljon!


Hozzászólások

További hozzászólások