Jogos vagy nem jogos?

2011-04-21 18:23

Vissza a történetekhez

Elbocsájtás, betegverés, kőkemény politika a BKMÖ Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonában?

A félelem bére… Tegnap, ismét postás csengetett… ezúttal nem feljelentés, hanem felmentés érkezett a munkáltatómtól, azaz kirúgtak.

Első olvasatra is jogszerűtlen, pontatlan, bár kedvezőnek tűnik... Az indoklással most nem fárasztok senkit, egyébként majdnem szó szerint idézték az oldal modulon, Pancserek alatt fellelhető összeférhetetlenségi beadványt. Lásd: ITT! és ITT!

Sok mindent állíthatnak rólam, de azt nem, hogy nem álltam ki a szakmáért, a betegekért, a kollégákért és az intézményért. Mégis… Engem bocsájtanak el… Az ápolók, - akik a betegeket bántalmazták és megfosztották pénzüktől, méltóságuktól -, maradnak. A vezetőket, akik között több gyanúsított is van, Bányai Gábor megyei elnök, nem menti föl.

Az összeférhetetlenek megerősödnek pozíciójukban. Sajnos ez, nem csak Kiskunhalasra, Bács-megyére jellemző… Ez kérem helyzetjelentés, itt tart a politika, a szakma, a jog, a morál, az érdekvédelem, az önbecsülés… Az intézményben - a vezetés miatt, – kialakult és uralkodó állapotok, nem teszik lehetővé a tisztességes munkavégzést, a dolgozók nem képesek megvédeni sem magukat, sem a betegeket…

Ez azonban, már nem az én felelősségem… Ennek ellenére, mindent megteszek továbbra is… hiszen mindenki tudja, nem tehetek mást, csak azt, amit helyesnek tartok!

Read more: http://netrefel.blogspot.com/#ixzz1K43qIAeTCímkék
ápoló   beteg   elbocsájtás   feljelentés   pszichiátria   verés  

Hozzászólások:
Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
Még nem tag? Regisztráljon!


Hozzászólások

További hozzászólások