Miniszterelnök úr! Hol az igéret???

2011-05-10 08:00

Vissza a történetekhez

Olvasónk kicsit ki van akadva a kormányra és ígéreteire, nem merem mondani, hogy nem jogos. "Ígéret szép szó..", erre Hofinak tuti lenne valami frappáns megjegyzése most...

A miniszterelnök ur,mielőt még csak kampány köruton volt,nem ezt igérte választoinak.

HAZUDOT A NÉPNEK: "Azt mondta.a nyugdijasok családosok betegek,nem fognak csalodni".
A 16%-os jövedelem adoval csak ők jártak jol. Nem emelt rokkantjáradékot, nem emelt családi pótlékot. A kisembereket nyirja,miért nem lehet itt is 10%os adó mindenre,mint más országokba.
Le kellene csökkenteni az üzemanyag árát. Annyi csaló van az országban,hogy a fele is sok.
Mit képzel a mol vezérigazgatoja is.
Nincs még elég pénze, vagy a rokonai közt van még olyan. Sogor koma mind megszedi magát, a többi meg legyen hajléktalan, mert már lassan ott kötünk ki.
A rendőrök tűzöltok is tüntetni akarnak, amiért változtatni akarnak a nyugdijukon, aki utépitésnél dolgozik azt miért nem mehet elrendes nyugdijba 60éves korába.

Főleg azok akik gépen dolgoznak, hányszor találtak háborus lőszereket, nekik is nagyon figyelni kell.
Ha a gép elkap egyet, vagy nem veszi észre, akkor ott a környék repül, ha felrobban.
De mit érdekli az ilyesmi őket, akik a padokba ülnek nem is azzal foglalkoznak, Kuriát akarnak, Vármegyéket, Országot változtatni.
Amit ki küldtek kérdőivet mi pénzbe került, forintjával is 8millióba.

Mibe kerül ma egy korházi ágy,ugy tudom napi 8000ft ba. Na most,ha az illető olyan helyre kerül, mert nem tudják othonába válalni, akkor a magyar államnak egy honapra 240000ft ba. erre aki otthonába ápolja 1000ft emelést kapott.

A Miniszterelnök ur azt mondta,hogy ezeket az embereket méltoan meg kell fizetni.

ROSSZABBAN ÉLÜNK MINT AZ ELMULT ÉVBEN::::EZT ÜZÜNEM ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚRNAK.NAGYON SOKAN CSALODTUNK:NEM EZT IGÉRTE!!!!!!!!!

Sebák AntalnéCímkék
fidesz   ígéret   kormány  

Hozzászólások:
ucsaba04 2011-05-17 22:56
Kiegészítés!
Ha ezek után váasztásra kerül a sor (parlamenti-önkormányzati), figyelmen kívül hagyom, nem hiszek semilyen demokratikus intézménynek, becsapás a választópolgárokkal szemben!!! Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó szlogennel élve... Csalódtunk a kormányon lévő pártban, és vezetőjében is!!!
ucsaba04 2011-05-17 22:49
T. Hol van itt a választáskor betartott ígéret? Sajnálom a hiteleseket akik a munkájuk elvesztése során kerülnek bajba!
Még jó, hogy nekünk nincs tarozásunk, hitelünk, de szegényebben élünk, elköltözni nem tudunk, munkánk is egy-két hónapos csak! Hova vállalnánk gyereke(ket) így jó 40 év felett is, magunknak is nehéz eltartani. Autónk csak álmainkban lehet, ha lett is volna,azt is el kellett volna adni áron alul...
petrenka katalin 2011-05-16 09:10
T ,,Magának,teljesen igaza van,.De hozzá kell szokni ahhoz hogy minden kormány csak addig nyal amig kormányra kerül!Sajnos ezen mi nem tudunk változtatni,,majd talán a következő választáson.És a mol:vezérigazgatója??és az otp,,vezérigazgatója?havi-700,ezres fizetés?na abbol lehet gazdálkodni!De probálja meg egy nagycsaládos vagy egy kis nyugdijas!Őket kellene reklámozni hogy hogy tudják a gyermekeiket etetni tanitatni!!!!?Szégyen és gyalázat az egész.Hol élünk mi??Mások az utára kerülnek mert fizetési gondjuk van,,ÁRVEREZNEK!Fenyegetőznek,.Őket meg hirdetik a tv.ben hogy milyen gazdagok,.Tudnék talkozni mindegyikkel,.És a szemébe nézve megkérdezném,.cserélne e velünk,szegényebekkel.
Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
Még nem tag? Regisztráljon!


Hozzászólások

További hozzászólások