Példamutató ügyintéző a régmúltból

2011-04-13 15:17

Vissza a történetekhez

Felkapottak ezek a nyugdíj és folyósító sztorik. Olvasónk egy régi történetét meséli el aminek a főszereplője egy fizikailag hátrányos helyzetű ügyintéző. Boldog poszt következik!

Üdvözlet!

Én nem panaszt szeretnék megosztani veletek. Talán nem gond. Nem is mostani a történet, csak apróság, de gondoltam illik a közig. témába.

Annyit kell tudni rólam, hogy régebben míg suliba jártam, árvaellátásra voltam jogosult. Időnként voltak ügyintézési "kötelezettségeim" is, pl megszűntették a pénz folyósítását a nyári szünetre, utána igazolnom kellett iskolalátogatásival, hogy még valóban iskolába járok. Nah ennyi is a felvezetés.

Ezt a fővárosi nyugdíjfolyósító igazgatóságon kellett megtennem, a Váci úton.
Többször is ugyanahhoz  az ügyintézőhöz kerültem. Egy nőhöz akinek testi fogyatékossága volt, a kezei nem fejlődtek ki rendesen. 
Viszont így is dolgozott. Méghozzá egész jól, úgy értem, használta a kezeit, ha jól emlékszem, akkor a száját is (nah nem félreérteni:) ), szóval alkalmazkodott.

Ez sokaknak lehet nem számít sokat, nekem igen, úgy gondolom iszonyúan meg kell becsülni azt az embert aki a komoly hátrányaival együtt nem arra koncentrál, hogy kínlódjon, sajnáltassa magát, hanem keményen küzd, ha lehetősége van rá.

Biztos vagyok benne, hogy nem volt könnyű dolga, lehet, hogy volt valami "pályázat" vagy én nem tudom minek hívják, felzárkóztatás, rehabilitáció vagy a fene tudja, nem értek hozzá, hogy mi az elnevezése annak az eljárásnak amikor az állami szférában testi-szellemi fogyatékosoknak adnak munkalehetőséget. Szerintem ez nem is számít, hisz rendesen végezte a dolgát.

Az ügyintézéssel és bánásmóddal teljesen elégedett voltam amúgy.

Részemről ez becsülendő, és jóérzéssel töltött el, sok ilyen kitartó embert szeretnék látni magam körül.

Nem tudom, hogy ott dolgozik e mlg a hölgy, csak remélem.

PetiCímkék
nyugdíj   nyugdíjfolyósító igazgatóság   ügyintézés   ügyintéző  

Hozzászólások:
Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
Még nem tag? Regisztráljon!


Hozzászólások

További hozzászólások